LOGO_MONIQUE

VERLANG JIJ ERNAAR OM DE REGIE TE PAKKEN VAN JOUW LEVEN, ZONDER DE waardevolle connectie MET JE GEZIN TE VERLIEZEN?

Als ambitieuze vrouw lijkt jouw leven voor de buitenwereld perfect op orde. Toch weet jij diep van binnen dat er veel meer in je schuilt. Het lijkt alsof je verdwaald bent in de dagelijkse routine en je krijgt het niet voor elkaar dat daadwerkelijke vuur in jou te laten ontvlammen. Om het écht aan te zetten. Je zet jezelf steeds weer op de tweede, of zelfs derde plaats, ondank je herhaalde belofte aan jezelf om dat niet meer te doen. Herkenbaar? Dan ben je op de juiste plek!

JE VOELT JE UITGEBLUST EN HEBT JE AL VEEL TE LANG AANGEPAST

Je zou er bijna modaal van worden. En dat is het laatste wat je wilt… toch?

Oké, tijd om eerlijk te zijn. Voel je je soms meer een wandelend to-do lijstje dan een sexy, sensuele, ambitieuze vrouw? Jij weet dat er een diep verlangen in jou brandt om de vrouw te worden die je werkelijk wilt zijn. Jij wilt niks liever dan uit die ongrijpbare schaduw stappen. De schaduw van jouw ongebruikte potentieel. Je hebt het thuis misschien allemaal op de rit, maar je verlangt naar groei in JOUW leven. Waardoor je jouw ambities waar kunt maken en je weer vol energie en OnFire voelt. Helemaal in je element. Kloppend en met voldoening.

Laat mij je helpen op zoek te gaan naar dit vuur in jou.

Monique02
Favicon_Monique

“Ik ben de vrouw die ik wil zijn”

Anderen zien mij als een moedige vrouw, gedreven door ambitie en met een onuitputtelijke bron van energie. Met de ondernemersgeest van mijn vader ben ik altijd in de AAN-stand. Ik ben assertief en weet inmiddels heel goed wat goed is voor mij.

Toen ik moeder werd veranderde er veel. De verantwoordelijkheid voor mijn gezin woog zwaarder dan de verantwoordelijkheid voor mijzelf. Ik hield alle ballen in de lucht. Ik zei overal ja op. Ik runde twee bedrijven, organiseerde en faciliteerde retraites, stuurde een team aan en hielp mijn kinderen hun weg vinden in een nieuw land met een nieuwe taal. Het spreekwoordelijke ‘leven als goed in Frankrijk’ gold deels zeker ook voor mij. Maar toch. Voor mijn eigen ambities had in geen tijd. Ik wist niet eens meer waar ik écht naar verlangde. (Op een gegeven moment dacht ik dat mijn diepste verlangen een voltooide nacht slaap was – heel ambitieus, ik weet het.)

Ik besloot om mezelf weer op de eerste plaats te zetten. Deze keuze versterkte niet alleen de verbinding met mezelf, maar ook met mijn partner en mijn kinderen. Deze essentiële beslissing heeft mijn leven ingrijpend veranderd.

1-op-1 mentorship

On Fire

Transformeren vanuit hartsverlangen

Dit exclusieve en hoogwaardige 1-op-1 mentorship is ontwikkeld voor bevlogen vrouwen die verlangen naar persoonlijke, exclusieve aandacht en bereid zijn deze diepgaande transformatie met zichzelf aan te gaan. Voor vrouwen die klaar zijn om uit hun schaduw te stappen en eindelijk de vrouw te worden die zij diep in hun hart willen zijn.

* Dit mentorship is een uniek aanbod van mij en voor slechts een aantal vrouwen per jaar beschikbaar. 

^

Laat je niet meer leiden door je oude verhaal en doorbreek wat je al veel te lang tegenhoudt

^

Zet jezelf op de eerste plek, zonder de verbinding met je gezin te verliezen

^

Verwerf inzicht, kennis en tools om weer de regie te krijgen over je leven, ALTIJD vanuit een diepe verbinding met jouw hart

^

Ontdek wie je werkelijk wilt zijn en gebruik jouw vrouwelijke kracht om moedige keuzes te maken

^

Laat je innerlijk vuur volledig branden, zodat je vol zelfvertrouwen in jouw nieuwe werkelijkheid gaat staan....

… je wordt de vrouw die jij wilt zijn

Tessa

Een echte Game Changer! Ik wist. Het moet anders. Iedere dag opstaan met een knoop in mijn maag en doen wat andere van je verlangen. Niet mijn eigen droom leven maar die van een ander. Ik was er klaar mee, maar ik was niet in staat om het zelf te doorbreken. Het On Fire traject bij Monique was de eerste stap om voor mezelf te kiezen en de beste stap ooit! Ik heb onlangs mijn baan opgezegd, ik volg een opleiding in een heel ander werkveld en creëer mijn eigen business die past bij mijn zielsmissie. Ik ben écht weer On Fire.”

– Tessa vd M.

Tessa

Van overweldigend naar On Fire! Dit is de beste investering die ik ooit in mijzelf heb gedaan. Waar ik voorheen bang was dat dromen door financiële onzekerheden niet haalbaar zouden zijn, heb ik juist geleerd daar keihard doorheen te breken. Met als gevolg dat ik én meer vrijheid ervaar, én mijn dromen waar maak, én financieel veel vrijer ben dan voorheen. Ik voelde mijn ambities branden, maar het lukte me niet er zelf doorheen te breken. Dit programma is echt een aanrader!”

– Inge S.

Tessa

48 en vol energie. Kan dat? Ik geloofde er niet meer in. Na mijn geboorte als moeder veranderde mijn leven voorgoed. Dacht ik. Ik was ervan overtuigd dat dit nou eenmaal mijn nieuwe leven was. Een wandelende ToDo lijst zijn in dienst van mijn gezin. Ook al borrelde mijn droom een eigen zaak te starten altijd ergens van binnen. Monique sloeg soms (figuurlijk) met haar hak op tafel. Gelukkig, want mijn business draait!”

– Desiree D.

Plan vrijblijvend een

Fire alarm call

In een 1op1 gesprek gaan we samen kijken wat het traject ‘On Fire’ voor jou kan betekenen. Je gaat in gesprek hoe jij binnen dit traject de vrouw kan worden die JIJ wilt zijn.

^

In dit gesprek wordt helder welke groeimogelijkheden er zijn in de rol van JOU als vrouw

^

Je ontdekt waar je op dit moment staat en krijgt helder wat jouw mogelijke potentieel is

^

Je voelt of er een klik is tussen ons en of het traject passend is voor jou