“Ik ben de vrouw die ik wil zijn”

LOGO_MONIQUE_klein_wit

Ervaringsdeskundige op het gebied van vrouwen weer in verbinding brengen met zichzelf. Zodat zij vanuit hun hartsverlangen weer kunnen zijn wie zij willen zijn.

Daarnaast moeder van drie jonge kinderen, founder van Bridgeman academy en vijf jaar lang met veel succes het retraitecentrum Terra Nova in het zuiden van Frankrijk gerund.

Wie ben ik om jou te helpen,
jou weer te verbinden met jouw hartsverlangen?

Toen onze jongste zoon begin 2018 geboren was besloot ik samen met mijn man en kinderen te verhuizen naar Frankrijk. Terwijl ik nog in mijn kraambed lag pakte ik onze spullen in en nog geen acht maanden later vertrokken we. Vanaf dag 1 zijn we begonnen met retraites geven en ondertussen hielpen we de kinderen met landen, stuurden we een team aan en ontdekte we het leven in Frankrijk. Met een baby die ik twee jaar lang borstvoeding gaf en het fulltime bezig zijn met kinderen en twee bedrijven, had ik nauwelijks tijd voor mijzelf.

Als anderen aan mij vroegen hoe ik het volhield, dan kwam de Westlandse mentaliteit in mij naar boven en begreep ik niet waarom het niet zou kunnen. Maar ik was gehypnotiseerd en had zelf niet door waar ik mee bezig was. Vijf jaar lang heb ik keihard gewerkt. Retraites gegeven en heel veel vrouwen geholpen door middel van sessies en goede gesprekken. In december 2022 hadden mijn man en ik een gesprek over ons hartsverlangen. We keken elkaar aan en de beslissing was gemaakt: onze cirkel was rond en we zouden Terra Nova gaan verkopen.

Als vrouw van nu 43 heb ik alle fases doorgelopen die ik zoveel vrouwen om mij heen zie doorgaan. De fases waar ze mee worstelen en de stukken die ze tegenhouden. Inmiddels heb ik honderden sessie met vrouwen gehad en hen geholpen weer hun vuur aan te zetten. Ze ervaren allemaal meer rust en ruimte in hun leven. Zijn gelukkiger met zichzelf én met hun gezin.

En voelen zich vanuit hun diepste On Fire!

Monique als

Coach

Ik ben niet zomaar een coach, maar een unieke blend van inspiratie, humor, en liefdevolle kracht. Met 13 jaar ervaring en een oprechte passie voor persoonlijke groei, begeleid ik vrouwen op hun reis naar zelfontdekking.

Humor is mijn grootste kracht. Ik breng lichtheid en plezier in mijn coaching, waardoor cliënten zich direct op hun gemak voelen. Maar laat je niet misleiden… ik zeg waar het op staat. Ik ben eerlijk en direct, en verwacht dit ook van mijn cliënten. Alleen dan zijn we in staat échte verandering teweeg te brengen.

Ik weet als geen ander welke overtuigingen vrouwen kunnen weerhouden van het vervullen van hun hartsverlangen en juist vanwege mijn schat aan ervaring en expertise kan ik andere vrouwen hiermee helpen.

Ik heb talloze vrouwen geholpen hun doelen te bereiken en hun levens te transformeren. Door inzichten te geven en liefdevolle begeleiding, zowel praktisch als inspirerend, motiveer ik jou om je volledige potentieel te benutten!

Monique_ebook_home

Dit zeggen andere vrouwen

{
Fleur van der Linden

“Haar empathie, inzicht en deskundigheid hebben me geholpen om volledig uit de schaduw van mijn partner te stappen. Ik durfde nooit toe te geven dat ik daar stond en voelde me daar schuldig over. Ik heb geleerd om mijn grenzen te stellen en te verbinden met mijn hart. Mijn leven is veranderd. En mijn man? Die vond het eerst doodeng dat ik zou gaan veranderen. Maar hij heeft een nieuwe vrouw terug, die hij veel leuker vindt.”

{
Julia Mulder

“Als je op zoek bent naar een coach die je uitdaagt, ondersteunt en motiveert, dan is Monique degene naar wie je op zoek bent. Haar vriendelijke en deskundige begeleiding heeft me geholpen om mijn leven te heroriënteren en mijn passies na te streven. Dankzij haar voel ik me sterker en zelfverzekerder dan ooit tevoren.”

{
Lotte Meijer

“Ik ben zo dankbaar dat ik Monique heb ontmoet. Haar inzichten en coaching hebben me geholpen om mijn zelfbewustzijn te vergroten en mijn doelen te verwezenlijken. Haar ondersteuning heeft me door moeilijke tijden geholpen. Monique is een waanzinnig inspirerende vrouw die practise what she preaches. Ik heb mijn zelfliefde terug en ben in vol vuur eindelijk mijn eigen succesvolle onderneming gestart waarvan ik dacht dat het niet mogelijk was met een gezin.”

Plan vrijblijvend een

Fire Alarm Call

In een 1op1 intake gaan we samen kijken wat het traject ‘On Fire’ voor jou kan betekenen. Je gaat in gesprek hoe jij binnen dit traject de vrouw kan worden die JIJ wil zijn.

^

In dit gesprek wordt helder welke groeimogelijkheden er zijn in de rol van JOU als vrouw.

^

Je ontdekt waar je op dit moment staat en krijgt helder wat jouw mogelijke potentieel is.

^

Je voelt of er een klik is tussen ons en of het traject passend is voor jou.